Μαρία Βενετίκη

 

ΔΗΛΩΣΗ

 

ΒΕΝΕΤΙΚΗ-ΜΑΡΙΑΟι υποψήφιοι που συμμετέχουμε στο Συνδυασμό του Γιάννη Μαλταμπέ, τούτη την ώρα δηλώνουμε ότι στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο της Παράταξης ‘’ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ’’, για λόγους ηθικούς και πρακτικούς.

Πρώτα και κύρια, από ηθικό χρέος απέναντι στον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Γλυνό, με τον οποίο συμπορευτήκαμε σε δύσκολες και ευχάριστες στιγμές και σηκώσαμε μαζί του το βάρος της ευθύνης να δημιουργήσουμε τον ενιαίο ‘’Καλλικρατικό’’ Δήμο της Άνδρου.

Η τεράστια συμβολή του στην αντιμετώπιση των πολλών δυσκολιών και η ευγνωμοσύνη μας προς το πρόσωπο του Γιάννη Γλυνού για το έργο και την προσφορά του στον τόπο μας, δεν μας επιτρέπουν παρά να στηρίξουμε όποιον ο Δήμαρχος έκρινε κατάλληλο και επέλεξε ως διάδοχο του.

Ο Γιάννης Μαλταμπές έχει ήδη δώσει δείγματα γραφής από τη θητεία του ως Έπαρχος και ως Δημοτικός Σύμβουλος, τα τελευταία χρόνια, διαθέτει ωριμότητα και διακρίνεται από διάθεση προσφοράς.

Στο ψηφοδέλτιό του συνδυάζεται η εμπειρία των μεγαλυτέρων με τον ενθουσιασμό και τη δυναμικότητα των νεοτέρων, στοιχεία απαραίτητα για την παραπέρα πρόοδο και ανάπτυξη του νησιού μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί, με επικεφαλής το Γιάννη Μαλταμπέ μπορούμε και τα θετικά των τελευταίων χρόνων να διευρύνουμε και επεκτείνουμε και τις εναπομείνασες ελλείψεις να αναπληρώσουμε και τα υπάρχοντα η αναφυόμενα προβλήματα με επιτυχία να αντιμετωπίσουμε.

Μαρία Βενετίκη

Υποψήφια Σύμβουλος

‘’Ανδριακής Ενότητας’’