Οκτ 292018
 

glynos

Η Άνδρος υποκλίνεται σήμερα τιμώντας τον Ιωάννη Μ. Γλυνό, πρώην Δήμαρχο Άνδρου και Κορθίου και εσαεί δάσκαλο. Δάσκαλο επιστημονικής γνώσης στους νέους, δάσκαλο ήθους στους πολιτικούς αντίπαλους, δάσκαλο γνώσης, ηθικής και εντιμότητας προς όλους. Σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς ο Ιωάννης Μ. Γλυνός στάθηκε όρθιος μέχρι τέλους.

Όρθιος στον αγώνα της Άνδρου για ενότητα, πρόοδο και ευημερία. Πρώτος στους δικαίους αγώνες της πολιτικής για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ομόνοια. Πρώτος στους αγώνες της τοπικής αυτοδιοίκησης για έργα προόδου και περιβαλλοντική αειφορικη ανάπτυξη με επιστροφή των νέων στην επαρχία.

Είμαστε πλούσιοι από τις προσφορές του και σήμερα πολύ φτωχοί από την προσωπική απουσία του. Όμως είμαστε πολύ βέβαιοι πως το αύριο της Άνδρου θα ανήκει στις επιλογές του και η προσωπικότητα του θα είναι παρούσα στο άμεσο και απώτερο μέλλον.

Είμαστε πολύ τυχεροί που σε είχαμε συνοδοιπόρο συναγωνιστή και φίλο.

Είμαστε πολύ περήφανοι που μας είχες κοντά σου και έχουμε γνωρίσει από κοντά το αληθινό πρόσωπο του άξιου ανθρώπου, μπροστάρη για τον λαό και τον τόπο.

Θα είμαστε ενωμένοι στις ιδέες και στις πρακτικές που δίδαξες με τον λόγο και τις πράξεις σου όλα αυτά τα χρόνια της προσφοράς σου.

 

Ανδριακή Ενότητα