Μάι 092014
 

Αγαπητοί συντοπίτες μου,

ΣΤΑΜΑΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΑΠΡΟΒΑΤΟΑποφάσισα και εγώ να λάβω μέρος στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος τοπικός πρόεδρος στο χωριό του Απροβάτου. Οι λόγοι που με ώθησαν να ασχοληθώ με το χωριό μου, ως υποψήφιος τοπικός πρόεδρος, είναι η αγάπη μου γι” αυτό! Στόχος μου είναι να είμαι ένας ενεργός πολίτης, να βρίσκομαι πραγματικά δίπλα στους συγχωριανούς μου και στα προβλήματά τους.

Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στο Απροβάτο. Ζω εκεί με την οικογένεια μου, τη γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά. Γνωρίζοντας την ευθύνη, τις μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες που προκύπτουν βάζοντας υποψηφιότητα, υπόσχομαι στους κατοίκους του χωριού μου αλλά και σ” ολόκληρη την Άνδρο ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010, είχα βάλει ξανά υποψηφιότητα για το τοπικό συμβούλιο του Απροβάτου και είχα εκλεγεί με την αντιπολίτευση του Γιάννη Μαλταμπέ. Αυτά τα 3,5 χρόνια κατάφερα και βοήθησα το χωριό μου με οποιοδήποτε θεμιτό τρόπο και προσωπική εργασία. Πάντα βρισκόμουν δίπλα στους συγχωριανούς μου και τους βοηθούσα χωρίς καμία διάκριση και κανένα δισταγμό για το καλό του τόπου μας. Έτσι λοιπόν και τώρα συμμετέχω στο συνδυασμό του Γιάννη Μαλταμπέ γιατί πιστεύω στις ιδέες του και γνωρίζω ότι μπορεί να τις υλοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τη βοήθεια όλων μας. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιάννης Μαλταμπές θα βοηθήσει το χωριό μας και όλοι οι κάτοικοι, μόνιμοι και μη, θα ζήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το χωριό μας χρειάζεται να αναδείξει στις δημοτικές εκλογές του 2014 απλούς και καθαρούς ανθρώπους και όχι επαγγελματίες πολιτικούς, γιατί μόνο οι καθημερινοί άνθρωποι μπορούν να αφουγκραστούν τα καθημερινά μας προβλήματα και να προσπαθήσουν να κάνουν την καθημερινότητα μας καλύτερη. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ώθηση στην τοπική μας κοινωνία και έχοντας τη γνώση και την πρακτική δυνατότητα, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την τοπική μας ανάπτυξη. Λαμβάνοντας λοιπόν υπ” όψιν την αγάπη μου για το χωριό μας, την ιστορία και τις παραδόσεις του τόπου μας, τον τρόπο ζωής μας και πάνω απ” όλα το σεβασμό για τον άνθρωπο, και κάνοντας τον οδηγό, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε ένα σχέδιο ανάπτυξης και υποστήριξης της τοπικής μας κοινωνίας. Ας ενωθούμε λοιπόν όλοι μαζί και ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Η ‘‘Ανδριακή Ενότητα’’ μας ενώνει.

Δημήτριος Σταμάτης
Υποψήφιος Σύμβουλος

για τη Τοπική Κοινότητα Απροβάτου

Τηλ. επικοινωνίας: 6973985496