Μαρ 252014
 

–> Βιογραφικό

Ανδριώτες και Ανδριώτισσες,

ΤΟΥΝΤΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΑΣτις 18 και 25 Μαϊου 2014, θα γίνουν στην Χώρα μας οι ευρωεκλογές, οι περιφερειακές και οι δημοτικές εκλογές. Θα κληθούμε να επιλέξουμε για την επόμενη πενταετία τους εκπροσώπους μας στην αυτοδιοίκηση και στην ευρωβουλή.

Οι εκλογές αυτές είναι πολύ σημαντικές και συνάμα καθοριστικές τόσο για το μέλλον της Χώρας, όσο και για το νησί μας την Άνδρο.

Στις εκλογές για τη νέα διοίκηση του Δήμου Άνδρου είναι εξίσου σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι παραμερίζοντας κομματικές λογικές, αντιπαλότητες και προσωπικές φιλοδοξίες. Ήρθε η ώρα να επικρατήσει η αλληλεγγύη, η κοινωνική συνοχή και η συνεργασία όλων των δυνάμεων του νησιού, αυτοδιοικητικών, επαγγελματιών και νέων ανθρώπων με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη και την πρόοδο της Άνδρου.

Στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου πήρα την απόφαση να δώσω το δικό μου παρόν στον ενιαίο συνδυασμό συνεργασίας, τον συνδυασμό «ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Μαλταμπέ, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δημάρχου Άνδρου Γιάννη Γλυνού, για συνεργασία όλων των αυτοδιοικητικών δυνάμεων του νησιού μας.

Συμμετέχω σε αυτή την ενωτική προσπάθεια

  • με εφαλτήριο την αγάπη μου για την Άνδρο.
  • την προσωπική μου διαδρομή μέχρι σήμερα στις Κυκλάδες και την μακρόχρονη ενασχόλησή μου από σημαντικές θέσεις ευθύνης (Υπουργεία ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ, Αιγαίου, Πολιτισμού και Εξωτερικών) με τα καίρια ζητήματα των νησιών μας και ειδικότερα της Άνδρου.
  • την τετραετή εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων.

Ξεκινώ έναν αγώνα με αισιοδοξία και μεράκι.

Έναν αγώνα που εκτός από υπομονή και θάρρος χρειάζεται συνοδοιπόρους και φίλους.

Χρειάζεται ανθρώπους με εμπειρίες ετών στα τοπικά δρώμενα, αλλά και νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά.

Χρειάζεται όλους εσάς!

Ξεκινώνας την προσπάθεια αυτή, σας διαβεβαιώνω ότι θα δουλέψω σκληρά και υπεύθυνα όπως δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια για τα νησιά μας και ειδικότερα την Άνδρο.

Δεσμεύομαι ότι θα βρίσκομαι κοντά σας στα μικρά καθημερινά ζητήματα και στα μεγάλα προβλήματα του νησιού μας, δίνοντας λύσεις και διεκδικώντας πόρους για νέα έργα υποδομής.

Θα αγωνιστώ για την ολοκλήρωση όλων των μεγάλων έργων υποδομής που εντάχθηκαν από τον Δήμο Άνδρου τα τελευταία 3,5 χρόνια σε κοινοτικά προγράμματα και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την τουριστική, πολιτιστική και αγροτική ανάπτυξη της Άνδρου.

Ήρθε η στιγμή να δουλέψουμε συλλογικά και όλοι μαζί για μία Άνδρο με μέλλον και προοπτική!

Φιλικά

Δέσποινα Τούντα