Απρ 232014
 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΤΕΛΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αποφάσισα να συμμετέχω και εγώ στο Συνδυασμό «ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» με επικεφαλή τον Γιάννη Μαλταμπέ, διότι οι καιροί έχουν ανάγκη από ομάδες ανθρώπων που συνεργάζονται παραμερίζοντας το εγώ και προτάσσοντας το εμείς. Οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε ενεργά στην αλλαγή του σκηνικού για ένα καλύτερο μέλλον και όχι να μένουμε απλοί παρατηρητές, αμέτοχοι και αδρανείς στην προσπάθεια ανάπτυξης και ανάκαμψης του νησιού μας. Πρέπει να εστιάσουμε στις καθημερινές ανάγκες του Ανδριώτη. Όλοι μαζί ενωνόμαστε για την Άνδρο μας!!!!!!!! Όλοι μαζί μπορούμε!!!!!!!!


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στις 21 Απρίλη του 1968 στη Μεσσαριά της Άνδρου. Τελείωσε το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο της Χώρας Άνδρου. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της οικοδομής και συγκεκριμένα με ελαιοχρωματισμούς, στεγανώσεις και θερμομονώσεις κτηρίων.

ΚΟΥΤΕΛΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημήτρης Κουτέλης, εργολάβος οικοδομών

Από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό τόσο σε τοπικό όσο σε πανελλήνιο επίπεδο. Υπήρξε αθλητής του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων (ΑΟΦ) στο ποδόσφαιρο και στο στίβο, καθώς και του Αθλητικού Ομίλου Σύρου στο στίβο με διακρίσεις τόσο σε πανκυκλαδικό επίπεδο όσο και σε πανελλήνιο.

Υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου φθάνοντας μέχρι και τη Γ” Εθνική Κατηγορία, όπου και αποσύρθηκε για να ασχοληθεί με τη ποδοσφαιρική διοίκηση του Ολυμπιακού Άνδρου ως Γενικός Αρχηγός.

Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Δασοπυροσβεστών Άνδρου (ΣΕΔΑ) από τις θέσεις του Αντιπροέδρου και μέλους του Δ.Σ. αντίστοιχα.

Από το 2005-2009 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου και από το 2009 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου.